Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Venlo Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Venlo

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

VENLO

Afvoer verstopt Venlo?

Afvoer verstopt Venlo? Het is erg vervelend wanneer je te maken hebt met een verstopping in je afvoer. Er zijn veel middelen en gereedschappen beschikbaar waarmee jij dit probleem kan oplossen. Het is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed werkt. Om die reden hebben onze ontstoppers een aantal goeie tips met uitleg voor je op een rij gezet!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren loodgieters het voor je doet? Wij staan gegarandeerd snel voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen over een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 077 204 27 85 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Venlo

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen bij het ontstoppen van een afvoer? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Venlo, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat voor ontstopping je ook hebt, Ontstopping Venlo lost het op! Ontstoppingsdienst Venlo is te bereiken via 077 204 27 85.

Ontstoppen Venlo Logo
Loodgieter ontstoppen Venlo afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een afvoer die niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat je last hebt van een verstopping. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Helaas is het niet altijd mogelijk om zelf je afvoer zelf te ontstoppen. Daarom kun je ons bereiken voor snelle service op 077 204 27 85. De ontstoppers van Ontstoppen Venlo helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt steeds vaker voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt dit probleem bij vieze filters. Daarom raden wij je aan deze te controleren.

Veel filters zijn makkelijk te verwijderen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Venlo
Afvoer verstopt Venlo

Sifon

Sifon legen

De kans dat jouw afvoer is voorzien van een sifon is groot. Een sifon is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het is mogelijk dat deze sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe kan je dit probleem verhelpen? In veel gevallen kan je de sifon eenvoudig loshalen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken wanneer je te maken hebt met een verstopte afvoer.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan een emmer water en giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Venlo Leiding
Riool ontstoppen Venlo graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Wil je graag extra advies? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Venlo om jouw klus te bespreken met onze experts via 077 204 27 85. Ontstoppingsdienst Venlo helpt je graag!

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een afvoerverstopping te verhelpen is met een ontstoppingsveer. Dit middel wordt vaak ingezet door ervaren ontstoppers.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Ook hier kan schade aangebracht worden. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Wanneer je de verstopping succesvol hebt ontstopt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 077 204 27 85. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Venlo
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan door verschillende dingen ontstaan. Zo kan een verstopping bijvoorbeeld ontstaan door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok of door andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Hierdoor is het mogelijk dat allerlei vuil zich gaat ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus meerdere manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 077 204 27 85.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden hechten wij veel waarde aan de staat van de afvoer. Je kunt hier zelf aan bijdragen, door niet zomaar alles door de afvoer te spoelen. Het is bijvoorbeeld onverstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk eenvoudiger de staat van een afvoer te controleren. Wij staan dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 077 204 27 85.

Loodgieter Venlo Ontstoppen
WC ontstoppen Venlo

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een snelle oplossing voor jouw afvoerverstopping? Dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen de verstopping met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van verschillende dingen. Bijvoorbeeld van de reparaties die gedaan moeten worden, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Om te voorkomen dat jij met financiële verassingen te maken krijgt, krijg je van ons altijd vooraf een prijsopgave. Wij beginnen pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil jij jouw afvoer snel ontstopt hebben? Neem dan direct contact op via 077 204 27 85.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-venlo

WC verstopt

Heb je te maken met een toiletverstopping? En woon je in Venlo of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Venlo. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-venlo-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Venlo

Loopt het water in de wasbak niet meer weg? En woon je in Venlo en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-venlo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Venlo

Woon jij in Venlo en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak direct een afspraak bij Ontstoppingsdienst Venlo!

loodgieter-venlo-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Venlo en omstreken? Onze ontstoppers helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Venlo.

Loodgieter Venlo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in de douche? En woon jij in de buurt van Venlo? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Venlo! Wij geven je gegarandeerd het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Venlo

Heb je te maken met een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in de omgeving van Venlo aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 077 204 27 85.

Verstopping Venlo

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Venlo

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Venlo Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Dankzij de snelle service van Ontstoppen Venlo kon onze wc snel weer gebruikt worden. Bedankt voor de vriendelijke service!

Jumbo Benders Venlo 

Bij ons heeft Ontstoppen Venlo de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VVV-Venlo

Onze afvoer zat verstopt. Erg goede en snelle service bij Ontstoppen Venlo.

Brandweer Kazerne Venlo

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

077 204 27 85

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Venlo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Venlo