Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Venlo Logo

Ontstoppen

WC verstopt Venlo

Wij verhelpen jouw wc verstopping

VENLO

WC verstopt Venlo?

Wc verstopt Venlo? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan er ook nog stankoverlast bij komen kijken. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Venlo? Neem nu gratis contact op via 077 204 27 85 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog een tip vooraf: het is verstandig om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart dit een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Venlo Logo
Loodgieter ontstoppen Venlo afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping achterhaalt. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het is mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wordt de verstopping veroorzaakt door iets van vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt doorduwen en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor spoedhulp bij verstoppingen: bel zo snel mogelijk de specialisten van Ontstoppingsdienst Venlo op 077 204 27 85.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in het toilet zien zitten? Dan kun je er in veel gevallen zelf bijkomen.

In veel gevallen ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn, dan is dit vaak ook eenvoudig te verhelpen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de wc verstopping. Wordt de verstopping veroorzaakt door dingen als papier? Dan kun je gemakkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar in de daarvoor bestemde afvalcontainer

Heb je vragen over jouw verstopping of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 077 204 27 85

Ontstoppen afvoer Venlo
Ontstoppingsdienst Venlo

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Pak een grote emmer en vul deze met warm water. Spuit vervolgens twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Venlo om jouw klus te bespreken 077 204 27 85.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Begin met het flexibel van de ontstopper door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Wanneer je voelt dat er druk op de plopper staat, trek deze dan snel omhoog. Hierbij ontstaat er zuigkracht, die de verstopping moet laten loskomen. Vaak lukt het niet in één keer. Voor een optimaal effect raden wij dit proces een aantal keer te herhalen.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan zorgen voor een situatie die alleen maar erger wordt. 

Maak snel een afspraak bij Ontstoppingsdienst Venlo.

Ontstoppen Venlo Leiding
WC verstopt Venlo

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te ontstoppen. Het aanbrengen van schade is namelijk relatief eenvoudig bij deze methode. 

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Venlo om jouw klus te bespreken 077 204 27 85.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Zelf je wc ontstoppen is helaas niet altijd mogelijk. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Venlo er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van de meest complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt als nieuw. Twijfel daarom geen moment en maak nu een afspraak. Wij zijn te bereiken op 077 204 27 85. Bel nu voor meer informatie van onze experts van Ontstoppingsdienst Venlo.

Graven riool Venlo

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-venlo

WC verstopt

WC verstopt Venlo

Heb je te maken met een toiletverstopping? En woon je in Venlo of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Venlo. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-venlo-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in de wasbak niet meer weg? En woon je in Venlo en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-venlo-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Venlo

Woon jij in Venlo en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak direct een afspraak bij Ontstoppingsdienst Venlo!

loodgieter-venlo-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Venlo en omstreken? Onze ontstoppers helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Venlo.

Loodgieter Venlo Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in de douche? En woon jij in de buurt van Venlo? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Venlo! Wij geven je gegarandeerd het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

077 204 27 85

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Venlo

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Venlo